Svobodní: Soud s ČR je nemístným vyhrožováním

Témata:

Evropská komise posílá Česko, Polsko a Maďarsko k unijnímu soudu kvůli jejich postoji k přerozdělování žadatelů o azyl podle kvót.

Vyhrožování soudem, pokutami nebo odebíráním dotací patří k osvědčeným taktikám zastrašování a ukazují na to, jací jsou představitelé EU ve skutečnosti totalitáři a pokrytci.

Svobodní mají pro evropskou komisi jediný vzkaz: Možnost o sobě rozhodovat nevyměníme za vaše dotace.

Přerozdělování lidí proti jejich vůli připomíná obchod s lidmi a na něm se Česká republika nesmí podílet.

Svobodní vyzývají premiéra a prezidenta České republiky, aby v Evropské radě přednesli zásadní nesouhlas s politikou násilného přerozdělování migrantů.

Česká vláda by neměla ustupovat i před případným rozhodnutím unijního soudu, ale měla by bránit naši samostatnou imigrační politiku.

tiskový mluvčí Strany svobodných občanů

Ohodnoťte článek:

(1 hlas)

Na toto téma jsme napsali

Alternativy Evropské unie – konference EFDD

Je možné EU reformovat? Nebo už je vše ztraceno a směřujeme nevyhnutelně k nedemokratickému autoritativnímu režimu? Má EU dobré základy, nebo se zhroutí jak domeček z karet? Je možné ještě v Evropě navázat čistě dobrovolnou spolupráci? Je vůbec reálné očistit naše životy od záplavy nařízení a regulací?

Svobodní: Soud s ČR je nemístným vyhrožováním

Alternativy Evropské unie – konference EFDD

Náš současný europoslanec Jiří T. Payne a bývalý europoslanec Petr Mach vystoupí 14. prosince v Praze na konferenci Alternativy Evropské unie. Budou diskutovat s poslancem ODS Václavem Klausem ml., s politologem a publicistou Petrem Robejškem (mentor Realistů) i s vámi.

Kuna: Senáte, neber zbraně slušným!

Senátní Výbor pro bezpečnost před několika dny doporučil Senátu PČR zamítnout dlouho diskutovaný a peticí občanů podporovaný návrh ústavního zákona.

EU otevírá cestu k evropským daním, chce omezit suverenitu České republiky

Komisař pro oblast daní Pierre Moscovici tento týden prohlásil, že předloží návrh, aby o daňové politice rozhodovalo hlasování podle počtu obyvatel členských zemí, tedy takzvanou kvalifikovanou většinou.

Pomozte nám

Staňte se příznivcem

Získejte možnost hlasovat v otevřených primárkách. Dostávejte pravidelné aktuality Svobodných do e-mailové schránky a pozvánky na naše akce.
Chci se stát příznivcem

Staňte se členem

Spolurozhodujte o politice Svobodných na jednotlivých úrovních. Účastněte se dění uvnitř Svobodných a volte kandidáty a orgány strany.
Chci se stát členem

Přispějte finančně

Přispějte Svobodným na jejich transparentní účet a podpořte důležitou volební kampaň v tomto roce.
Chci finančně přispět