Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Vodička: Svobodní a nedemokratická Evropská unie

Vodička: Svobodní a nedemokratická Evropská unie

Svobodní, kteří budou v příštím roce obhajovat mandát europoslance, takový cíl rozhodně nemají. Úspěch ve volbách do Europarlamentu jim přinesla soustavná a neuhýbající euroskeptická kampaň. Lídrem voleb do EU parlamentu je stejně jako v roce 2014 zakladatel strany Petr Mach. Svobodní rozhodně nebudou podporovat nedemokratické principy, na kterých funguje úřednická EU a budou chtít prosazovat Alternativu EU, tzn. dobrovolný přechod na Evropu suverénních zemí, které budou spolupracovat v oblasti volného obchodu a bezvízového styku.

Nedomnívám se, že Česko vděčí členství EU za nízkou nezaměstnanost, nebo za ekonomický růst. To, že neplatíme eurem, je výrazem ekonomického zdravého rozumu. Česká republika si zaslouží, aby její trh nebyl deformován pochybnými dotacemi podle rozhodnutí bruselských úředníků. Věřím, že v příštím roce budou v europarlamentu hájit práva na svobodu i členové Strany svobodných občanů.

Milan Vodička,

člen Republikového výboru Svobodných

Články vyjadřují osobní názor autora a nejsou oficiálním stanoviskem strany, pokud není uvedeno jinak. 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31