Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Vochozka: Začíná nová topná sezona a stát se nám o topení na zimu postaral machrovsky. Naplnili jsme zásobníky tím nejdražším zemním plynem v historii planety země.

Vochozka: Začíná nová topná sezona a stát se nám o topení na zimu postaral machrovsky. Naplnili jsme zásobníky tím nejdražším zemním plynem v historii planety země.

Jelikož národnost modrého paliva je velmi důležitá, musíme jednotně dotovat tyto státní kšefty založené na politických úvahách těch, které jsme si zvolili. Tedy dobrá volba Češi!

Dobrou zprávou je, že máme plné zásobníky. Tou blbou, pak že se k našemu plynu stejně nedostaneme, pokud jej budeme potřebovat. Není totiž uskladněný v Česku, ale v Nizozemí. Navíc ho k nám nelze fyzicky dopravit plynovodem. Pouze po železnici.

Je zajímavé sledovat tu okrádačku, jak vám jí naplánovali vaši nepřátelé, které ještě mnoho z vás považuje za spojence. Různé nevolené báby a dědky vysedávající v tom novém babylonu komunizmu tam v Bruselu.

Dnes jsem koukal na ote s modrým palivem a poprvé v historii jsme překonali cenu 275€ za MWh což je relativně drahé, vezmu-li do úvahy, že cena ropy klesá a pohybuje se v intencích 85-95$ za barel.

Současná cena ropy je tudíž velice nízko v přepočtu na MWh. Takže pokud by ten trend měl být takový, tak nás patrně čeká ještě srovnání cen energií. V tuto chvíli je totiž levnější vyrábět elektřinu z ropy.

Ekologické aktivity Evropské unie jsou velmi racionální úvahou, jak zachránit naší planetu a pomoci přírodě s emisemi CO². Planeta vám bude jistě vděčná a můžete jen doufat, že se ze svého vymrzlého bytečku na hypotéku do té přírody nebudete stěhovat. Potom totiž zjistíte, že o takový boj s globálním oteplováním rozhodně nestojíte.

Evropská unie je čistě nepřátelský pakt, který odstraňuje demokracii v evropě, ukrajuje politické svobody, vydírá celé vlády a bere si evropské občany jako rukojmí ve své válce proti všem svobodným národům.

Pokud se zbavíme evropské unie, naše země existovat nepřestane. Přestane jen existovat EU. To ona je totiž závislá na nás, nikoliv obráceně.​​​​​​​

Tomáš Vochozka

Články vyjadřují pouze osobní názor autorů a nejsou oficiálním stanoviskem Svobodných, pokud není uvedeno jinak.

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31