Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

V Kladně se podepisovala petice proti Lisabonské smlouvě

V Kladně se podepisovala petice proti Lisabonské smlouvě

Kladenští členové Strany svobodných občanů (Svobodní) zorganizovali v pátek 24.dubna v Kladně na hlavní třídě podpisovou akci proti Lisabonské smlouvě. K dispozici byly na stánku svobodných kromě podpisových archů i předvolební materiály s programem Svobodných pro evropské volby. Velký zájem byl i o volební noviny Svobodných, kde se představují jednotliví kandidáti strany do voleb do EP.

Jak vyplynulo z rozhovorů s občany Kladna, mnozí vkládají do nové strany naděje na zlepšení politické situace na pravici. Patrná byla zejména nechuť bývalých voličů ODS k nové „havlovské“ podobě této kdysi pravicové strany. Jak sdělila členům Svobodných starší dáma, dosavadní volička ODS: „Dobře, že jste tady, už jsem nevěděla koho volit. Z celé české politiky věřím jen panu prezidentovi a věřím že budete jeho vize naplňovat.“

V Kladně na hlavní třídě bude v pátek 22. května pokračovat od 10 do 18 hodin veřejné čtení Lisabonské smlouvy v rámci předvolební kampaně Svobodných, kterého se kromě kladenských členů a příznivců Svobodných zúčastní i někteří kandidáti strany do blížících se eurovoleb. Kladenským voličům se tak představí se svými projevy kandidáti Petr Bahník, Ladislav Bátora a Michal Semín.

Foto z akce v Kladně

František Červenka
člen Svobodných

 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31