Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Ustavující sněm Svobodných v Ústeckém kraji

Ustavující sněm Svobodných v Ústeckém kraji

Ve středu 18. března od 17 hodin proběhla v hotelu Vladimír beseda Strany svobodných občanů s občany Ústeckého kraje za přítomnosti pánů Petra Macha, Jaroslava Bachory a prof. Miloslava Bednáře. Besedu zahájil Petr Mach tématem Lisabonské smlouvy, problematikou Evropské unie a přiblížil základní body programu Strany svobodných občanů. V diskuzi, která následovala, byla stěžejním tématem Lisabonská smlouva a byly vysvětleny důvody, které vedou Stranu svobodných občanů k rozhodnutí odmítnout tuto dohodu. Nikoli členství v EU, o kterém bylo rozhodnuto v referendu, ale k odmítnutí neférové smlouvy omezující suverenitu České republiky.

Byla diskutována problematika důchodů, zaměstnanosti, řešení problémů domácí politiky a daňový systém. Do debaty se zapojil také prof. Bednář expert na Evropskou unii. Z pléna padlo množství věcných připomínek členů strany ohledně práva ČR a Evropské unie. Diskuse skončila vyčerpáním otázek a připomínek občanů po více než hodině a půl.

Od 19:00 hodin následoval samotný ustavující sněm. Po představení kandidátů do krajského předsednictva byli tajnou volbou zvoleni – předseda Vlastimil Woznica, místopředsedové: Pavel Horák, František Matějka, Zdeněk Drozda a Vladislav Kůtka.

Ustavující sněm proběhl v přátelské atmosféře s věcnými připomínkami v diskuzi. Měli jsme možnost položit několik otázek dvěma kandidátům do Evropského parlamentu panu Rostislavu Pechovi a Miloslavu Bednářovi.

Závěrem sněmu se sešlo krajské předsednictvo k prvnímu krátkému jednání. V předsálí ještě probíhala diskuse členů i po ukončení sněmu.

Vlastimil Woznica – předseda Svobodných Ústeckého kraje

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31