Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Svobodní uznali prohru v krajských a senátních volbách

Svobodní uznali prohru v krajských a senátních volbách

Svobodní uznávají prohru v krajských a senátních volbách. Do zastupitelstva se dostali pouze v jednom kraji, a to ve Zlínském, kde koalice se Soukromníky dosáhla téměř 8 % hlasů. Za částečný úspěch lze ještě považovat cca 8 % v kraji Plzeňském ve společné koalici se STAN, Patrioty a Soukromníky.

„Je nám líto, že voliči dali přednost prázdným slovům pana Babiše a že jim nevadí nastupující likvidace malého a středního podnikání,“  komentuje výsledky předseda Svobodných a europoslanec Petr Mach.

Vedení strany upřímně gratuluje Tomáši Pajonkovi a Heleně Lasztoviczové, kteří za Svobodné zasednou v zastupitelstvu Zlínského kraje. Zároveň velice děkuje všem, kdo Svobodným ve všech krajích dali svou důvěru a hlas a podpořili je.

„Vím, že pro mnohé je výsledek zklamáním. Ale musíme jít dál, nevzdáváme to, ten hlavní cíl je rok před námi. A to jsou za rok volby do Poslanecké sněmovny,“ zdůrazňuje místopředseda Karel Zvára.

8. října 2016

Republikové předsednictvo Svobodných

 

Kateřina Kašparová
tisková mluvčí Svobodných

e-mail: kasparova@svobodni.cz
telefon: 736 530 384
 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31