Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Štolová: Braňme si svobodu, není samozřejmá

Štolová: Braňme si svobodu, není samozřejmá

Nedá mi to, abych s vámi nesdílela pár myšlenek o „pandemii“ Covid-19. Říkáte si, proč pletu dohromady virus a svobodu? Že tam není žádná souvislost? Ale ano.

Neustále mě zaráží, proč je celosvětově šířena panika kvůli viru, který je srovnatelný s chřipkou (v ČR do dnešního dne – tedy cca za půlrok – 404 úmrtí na Covid-19, na chřipku umírá cca 1000 osob ročně) .

Jaký je účel toho všeho? Proč nás nutí nosit roušky, které budou od 1. září opět povinné? Dá se požadavek na jejich nošení nějak zdůvodnit? Ochranný účinek je diskutabilní a jejich nositelům ztěžují dýchání a imunitě také neprospívají. A naše děti budou nuceny v nich chodit do školy a dýchat skrze ně – vzduch ochuzený o kyslík a kontaminovaný vydechovanými zplodinami. Proč?

A proč se poplašnými zprávami média snaží vyvolat v lidech pocit, že je v zájmu každého nechat se očkovat? Vždyť o očkování se dá uvažovat jen v tom případě, kdy nebezpečnost choroby je vyšší než nebezpečnost nežádoucích účinků očkovací látky. Což Covid-19 evidentně nesplňuje. Nehledě na to, že virus mutuje, čímž je účinnost očkovací látky ještě více diskutabilní. A v neposlední řadě pochybuji, že vpravením cizorodých látek do těla se zvýší imunita očkovaných osob.

Kolik znáte ze svého okolí osob, které onemocněly Covidem-19? Nemám na mysli osoby, kterým vyšel pozitivní test, protože kdyby se testovalo na jakékoliv jiné viry, byly by jistojistě výsledky alarmující. Ptám se na osoby, které skutečně onemocněly a jejichž nemoc měla vážnější průběh.

Viry jsou tu s námi odjakživa a člověk si průběžně napříč generacemi proti nim vytvářel a vytváří protilátky. K ochraně proti infekcím patří dobrá životospráva – dobrá hygiena, kvalitní strava (bez přemíry cukrů), dostatek spánku, fyzická aktivita na čerstvém vzduchu – a sociální kontakty.

Takže se ptám: PROČ ten rozruch? Komu to prospěje?

Je v tom jen farmaceutické lobby? Nějak vydělávat museji, že?

Dobře, ale proč vlády covidové šílenství celosvětově podporují? Jaké zájmy sledují? Můžeme očekávat povinné očkování? Zrušení hotovosti? Povinné sledování – viz zatím dobrovolná chytrá karanténa? Čeho se ještě dočkáme?

Když se lidé dostatečně vystraší smrtelnou nemocí nebo nějakým jiným bezpečnostním rizikem, velice ochotně se vzdávají svých svobod.

Nepodléhám konspiračním teoriím, jen si kladu otázky. A na situaci okolo Covid-19 je cosi podezřelého.

A jen tak na okraj – situace, kdy se život většinové společnosti musí přizpůsobovat agresivním požadavkům různých menšin a mikro-menšin, je také útok na naši svobodu. Na svobodu žít normální důstojný život.

A proto, prosím, buďme ostražití a braňme si svobodu. Rozhodně není samozřejmostí a velice snadno o ni můžeme přijít. Ne najednou, ale tak nějak plíživě, postupně…


Marcela Štolová
kandidátka do zastupitelstva Středočeského kraje

Články vyjadřují osobní názor autora a nejsou oficiálním stanoviskem strany, pokud není uvedeno jinak.

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Mgr. Luboš Zálom

Mgr. Luboš Zálom

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31