Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

PÁNEK: Volte Babišovu koalici

PÁNEK: Volte Babišovu koalici

Dnes spáchali poslanci jednu z největších prasáren od revoluce. Celá Sněmovna se nechala koupit jedním podnikatelem proti prezidentu republiky a jejím občanům. Protože média o tom mlčí, musí je zastoupit blogeři.  

Tohle by se za komunistů stát nemohlo!  

V době, kdy už nikdo nepochybuje o tom, že globální oteplování je naprostý nesmysl, v době, kdy už nikdo nepochybuje o tom, že jezdit na pampelišky místo na ropu je dražší, ničí to motory a páchá se tím genocida na obyvatelích třetího světa, tak v této době spáchali poslanci jednu z největších prasáren.

 Den před volbami svolali schůzi, aby přehlasovali veto prezidenta republiky. V tak socialistické zemi jako je Německo, by se nic takového nemohlo nikdy stát, protože tam Bundestag šest týdnů před volbami nezasedá.

 STBák Andrej Babiš se veřejně vytahuje, že poslancům zaplatil právě on, aby prezidenta republiky přehlasovali.

 A kdo že je v té Babišově koalici? Koukněme se na záznam hlasování.

 Babišovu koalici koupených ksindlů tvoří: kompletní kolotočářstvo z ČSSD kompletní „odpovědní hospodáři“ a duše svaté z TOP 09 kompletní Zelení Khmérové kompletní skupina neznabohů z KDU-ČSL kompletní komanči (ti rudí) polovina ODS (ano, 18 jich sice bylo proti, ale to byli povětšinou ti, které ODS již poslala do důchodu a ve volbách nekandidují), ostatní se různými způsoby srabsky zdrželi a to včetně hrdiny Nečase.

Naopak proti byli opět Schwippel, Raninec nebo Dundáčková, což jsou podle ODSáckých pohlavárů ti vůbec nejhorší lidi na planetě.

Můžu vám garantovat, že žádný poslanec Svobodných by pro něco takového ruku nikdy nezvedl.

  Tak co? Dáte zítra hlas Babišově koalici?  

Martin Pánek je členem Strany svobodných občanů

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

František Matějka

František Matějka

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31