Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Nový premiér? Ať má hlavně čistý štít

Nový premiér? Ať má hlavně čistý štít

Tak nastává doba dokončení výběru nového premiéra, je jedno jestli je to letní, překlenovací, úřednický nebo jaký jiný. Podle všeho to bude další komunistický.

A to je další ostuda tohoto státu, který ani 20 let po Sametové revoluci není schopen ze svého středu vybrat někoho, kdo by se mohl pochválit tím, že jeho děda nebyl v NSDAP a nemusel to napravovat vstupem do KSČ, že po generace byl jeho rod konzistentní ve výchově a názorech, a tedy si nemuseli jeho členové vytvářet omluvy, proč do KSČ vlezli a proč z ní pak byli vyhozeni, či se s tou či onou lží nemuseli rozcházet. A je jedno, jestli v kriminále, či jen tak podomácku-česky v roce 1989 po 17.listopadu. Prostě, že tento národ má slušné lidi, kteří vědí a umějí.

Samozřejmě, že tento národ tyto lidí má, ovšem tito lidé jsou celkem systematicky vytěsňováni z jakéhokoliv života politického již na samém začátku, jelikož jsou obyčejně neprodejní a to zejména vůči své výchově, zásadám a svým předkům, a tedy nemají chuť se účastnit politikaření a shazovat se podbízením partajním zlozvykům, které nám tu zasela komunistická strana, kdy hlavním předpokladem byla a je loajalita k myšlence povýšenosti a výjimečnosti.

Oto Kaděrka,
předseda Olomouckých Svobodných

OTISKL OLOMOUCKÝ DENÍK 8.4. na str. 8

Článek zde

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31