Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Moravskoslezští Svobodní k činu ve Vítkově

Moravskoslezští Svobodní k činu ve Vítkově

Prohlášení předsednictva Strany svobodných občanů v Moravskoslezském kraji

Strana svobodných občanů v Moravskoslezském kraji jednoznačně odsuzuje čin, který se stal v sobotu ve Vítkově a jehož výsledkem jsou tři těžce zranění. Odmítáme jakékoliv násilné řešení společenských problémů, tím více pak odmítáme řešení zákeřné, zbabělé, zaměřené vůči těm, kdo nemají možnost se jakkoliv násilí a agresi bránit.

Stejně jednoznačně však musíme odmítnout snahy některých politiků populistickými gesty se na této lidské tragédii zviditelnit.
Tato tragédie, stejně jako další aktivity označované jako extremistické, jsou jen a pouze důsledkem alibistické politiky těch, kdož dostali důvěru voličů. Strana svobodných občanů odmítá jak populistická řešení, tak řešení extremistická.

Zároveň se stavíme proti ukvapeným závěrům činěným některými žurnalisty či občanskými aktivisty. Jsme přesvědčeni, že jediným kompetentním orgánem je v současné době Policie České republiky, jejíž specialisté mají před sebou nelehký úkol případ vyřešit. Nekompetentní vměšování se do činnosti Policie ČR nemůže žádným způsobem vyřešení případu napomoci, může pouze eskalovat napětí ve společnosti.

Jako politická strana usilující o důvěru voličů nabízíme řešení, které bude založené na využití zákonného rámce a ústavních principů ČR a které bude respektovat heslo Strany svobodných občanů: svoboda – odpovědnost – spravedlnost. Při řešení hodláme využít odborníky a osoby, které mají prokazatelné zkušenosti a výsledky v této oblasti. Problémy jsou zde, aby byly systémově řešeny, ne proto, aby některým osobám sloužily jako laciný výtah k moci.

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31