Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Červenka: Ke kauze Ondráček

Červenka: Ke kauze Ondráček

Oddělil bych dvě věci. Bolševická mlátička Ondráček je na postu šéfa komise na kontrolu GIBS nepřijatelnou osobou zejména proto, že symbolizuje nastupující restauraci totality.

Pakliže se již sněmovní strany dohodly, že právě tato komise má být svěřena straně s takovým množstvím másla na hlavě, měli zajistit, aby právě takto kontroverzní osoba, která se k své pochybné minulosti navíc hrdě hlásí s tím, že by nic nezměnila, nebyla zvolena.

Stačilo jenom udělat to, co denně normální lidé dělají: přijít do práce a hlasovat. Úplným výsměchem pak je, když si nominantka ODS na tento post Zuzana Majerová Zahradníková v tu samou chvíli, kdy tisíce lidí po celé zemi zaplňují náměstí, užívá poklidnou dovolenou v Itálii.

Až to vypadá, že tady opět někdo „vrtí psem“. Je totiž tuze podivné, když jak u nás, tak na Slovensku probíhá svého druhu pokus o „Majdan“, kdy mají převelikou starost o stav naší demokracie a svobody  lidé, kteří v tu samou chvíli adorují potlačování svobody a demokracie přicházející z centrály EU.

Miroslav Červenka,
člen Republikového výboru Svobodných

Články vyjadřují pouze osobní názor autorů a nejsou oficiálním stanoviskem Svobodných, pokud není uvedeno jinak.

.

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31